Bitcoin (BTC) Sloten in New All-Time High Voor 2020 Sluiten

Posted on : by : admin

  • Bitcoin bereikte kortstondig een nieuw hoogtepunt.
  • Het is uitgebroken uit een kortstondige dalende weerstandslijn.
  • BTC is waarschijnlijk in subgolf 5 van golf 5.

Bitcoin (BTC) heeft al zijn verliezen van 27 dec. teruggewonnen en doet momenteel meer pogingen om nieuwe hoogtepunten te bereiken.

De verwachting is dat Bitcoin Era succesvol zal zijn in het bereiken van een hoogtepunt tussen $29.800 en $30.730.

Bitcoin Shooting Star Resistance verdwijnt

Gisteren heeft BTC zijn opstijging voortgezet, waardoor er een lange, lagere lont is ontstaan en er een positief einde aan is gekomen. Vandaag bereikte het kortstondig een hoogtepunt van 28.580 dollar boven de lont van de vallende ster.

De technische indicatoren zijn nog steeds bullish en vertonen geen duidelijke tekenen van zwakte.

Toekomstige beweging

De twee uur durende grafiek is ook bullish. Ten eerste laat het zien dat BTC al is uitgebroken uit een dalende weerstandslijn, die de katalysator was voor de meest recente opwaartse beweging.

Bovendien bewoog BTC zich daarna boven het $27.800 weerstandsgebied en valideerde het als steun (weergegeven met de groene pijl hieronder). Net zoals het dagelijkse tijdsbestek zijn ook de technische indicatoren bullish, wat de mogelijkheid ondersteunt dat BTC zijn opwaartse beweging hervat.

BTC-golftelling

De golftelling suggereert dat BTC in subgolf 5 (hieronder in zwart weergegeven) van golf 5 (oranje) is. Een mogelijk doelwit voor de formatie om te eindigen zou zijn op $29.800 (3.61 Fib verlenging van golf 1). De volgende weerstand die voorbij is, zou waarschijnlijk te zien zijn op $33.600.

Een nadere beschouwing toont aan dat BTC de top van zijn verhuizing zou kunnen naderen. De kleine subgolftelling wordt in het blauw weergegeven. Een gelijkaardig doelwit van $29.357 wordt gevonden met behulp van de 4,61 Fib uitbreiding van sub-golf 1.

De ongeldigheid voor deze bullish count zou worden gevonden op $25,831, onder de minor sub-wave 2 (getoond met de rode lijn). Een significante correctie zou worden verwacht nadat de verhuizing is voltooid, zoals geschetst in ons artikel van maandag.

Conclusie

Van Bitcoin wordt verwacht dat het zijn opwaartse beweging hervat en een hoogte bereikt tussen de 29.350 en 29.800 dollar voordat het afneemt.