Kolme Bitcoin-raitiovaunua kuljettaa Bitcoinin viestin Hongkongin kaduilla

Posted on : by : admin

Hongkongin Bitcoin-yhteisön aloittama ja rahoittama uusi Bitcoin-mainoskampanja levittää tietoisuutta kryptovaluutasta.

Hongkongin bitcoin-pelaajat ovat keksineet uuden tavan levittää tietoisuutta Bitcoinista laajamittaisesti.

11. syyskuuta alkaen kolme kaksikerroksista raitiovaunua, jotka on koristeltu Immediate Edge-viestillä, kulkevat samanaikaisesti Hongkongin kaduilla, joissa on tosiasioita ja iskulauseita, joiden tarkoituksena on kouluttaa ihmisiä BTC: stä.

Aiemmin elokuussa tunnettu digitaalisen valuutan hedge-rahasto Grayscale teki myös massiivisen Bitcoin-koulutuskampanjan Yhdysvalloissa.

Bitcoin-raitiovaunut Hongkongissa

Hongkongin Bitcoin-yhdistyksen käynnistämässä koulutustapahtumassa nähdään myös 20 jättiläistä mainostaulua, jotka pystytetään saaren useisiin julkisiin paikkoihin. Itse raitiovaunut koristetaan edestä taakse Bitcoin-logolla, ja ne kulkevat seuraavilla neljällä viikolla eri reiteillä.

Kampanja keskittyy osittain niukkuuden tärkeyden välittämiseen ja siihen, miten se liittyy terveeseen rahapolitiikkaan. Yksi pystytettävä mainostaulu viittaa Yhdysvaltojen rahatulostuksen uskomattomaan laajuuteen vuonna 2020 koronaviruspandemian puhkeamisen jälkeen. Se toteaa:“Vuonna 2020 on painettu enemmän Yhdysvaltain dollareita kuin oli olemassa vuonna 2009. Bitcoinia tulee olemaan vain 21 miljoonaa.“

Toinen mainostaulu sisältää amerikkalaisen kirjailijan Stewart Brandin lainauksen, joka varoittaa, että ne, jotka eivät pääse alukselle uuden tekniikan tullessa, litistyvät siitä usein.

„Kun uusi tekniikka rullaa yli sinun, jos et ole osa höyryrullaa, olet osa tietä.“

Nopeasti digitalisoituva maailmantalous

Tapahtumasta tunnetulla paikallisjulkaisulla ilmoitetussa viestissä sanotaan, että Bitcoin-yhteisö toivoo aloittavansa keskustelun siitä, kuinka salausvaluutta voi olla tärkeä osa uuden nopeasti digitalisoituvan globaalin markkinatalouden infrastruktuurin toimittamisessa. Siinä todettiin:

„Toivomme, että kampanja antaa meille mahdollisuuden keskustella siitä, kuinka Bitcoin sopii nopeasti digitalisoituvaan maailmantalouteen, rajun teknologisen kehityksen mahdollisuuksista ja vaaroista sekä digitaalisen, todennettavissa olevan niukkuuden seurauksista.“

Raitiovaunut paljastavat myös tällaiset hashtagit ja iskulauseet #BeYourOwnBank, #DigitalGold, #GlobalInternetMoney ja jopa #MagicInternetMoney. Hongkongin erityisasema hiukan autonomisena kapitalistisena alueena Kiinan sosialistisessa valtiossa tekee saaresta sopivan Bitcoinin viestin toimittamiseen.